Menüü 19.02 – 23.02.2024.a.

ESMASPÄEV: 19.02.24.

HOMMIKUSÖÖK: Kaerahelbepuder, sepikuviil šokolaadivõiga, tee.

VAHEPALA: Õuna lõik-kooli.  

LÕUNASÖÖK: Läätsesupp, leivaviil, makaronid lihaga, hapukurgi lõik.   

ÕHTUOODE: Riisi-krabinuudlisalat, leivaviil, tee sidruniga.   

TEISIPÄEV: 20.02.24.

HOMMIKUSÖÖK: Riisipuder, sepikuviil võiga, tee.

VAHEPALA: Pirni lõik-kooli.       

LÕUNASÖÖK: Rassolnik hapukoorega, leivaviil, kartulipüree, kalakaste.  

ÕHTUOODE: Saiake, kooli keefir.  

KOLMAPÄEV: 21.02.24.

Taimetoidupäev!

HOMMIKUSÖÖK: Maisimannapuder, sepikuviil võiga, tee.

VAHEPALA:  Juurvilja sekser-kooli.      

LÕUNASÖÖK: Kodune seljanka hapukoorega, leivaviil, kohupiimavorm küpsistega, kissell.    

ÕHTUOODE: Tatrapuder, koolipiim.

NELJAPÄEV: 22.02.24.

HOMMIKUSÖÖK: Hirsipuder, sepikuviil võiga, tee.

VAHEPALA: Puuvili.

LÕUNASÖÖK: Borš hapukoorega, leivaviil, makaronid, maksakaste.

ÕHTUOODE: Kartulipüree, viiner, leivaviil, tee sidruniga.          

 REEDE: 23.02.24.

HOMMIKUSÖÖK: Odrahelbepuder võiga, saiaviil võiga, tee.  

VAHEPALA: Puuvili-kooli.

LÕUNASÖÖK: Kanapuljong, leivaviil, makaronid hakklihaga, hapukurgi lõik.  

ÕHTUOODE: Kohupiimakreem, präänik, tee.   

MENÜÜS VÕIVAD TOIMUDA MUUDATUSED!