Menüü 10.02 – 14.02.2025.a.

ESMASPÄEV: 10.02.25.

HOMMIKUSÖÖKMannapuder võiga, sepikuviil võiga, tee.

VAHEPALA: Koolipuuvili.

LÕUNASÖÖK: Hernesupp, leivaviil, hautatud kartul lihaga, salat.

ÕHTUOODE:  Piima-riisisupp, sepikuviil võiga.

TEISIPÄEV: 11.02.25.

HOMMIKUSÖÖK: Kaerahelbepuder, sepikuviil võiga, tee.

VAHEPALA: Juurviljasekser.

LÕUNASÖÖK: Hapukapsaborš, leivaviil, makaronid, paneeritud sealiha, porgandi-virsikusalat õliga.

ÕHTUOODE:  Omlett, sepikuviil võiga, tee sidruniga.

KOLMAPÄEV: 12.02.25.

Taimetoidupäev!

HOMMIKUSÖÖK: Segupuder, sepikuviil võiga, tee.

VAHEPALA: Puuvili.

LÕUNASÖÖK: Hautatud köögiviljad võiga, leivaviil, kakaokissell moosiga.

ÕHTUOODE: Juustusaiake, puuviljajogurt.

 NELJAPÄEV: 13.02.25.

HOMMIKUSÖÖK: Hirsipuder, sepikuviil võiga, tee.

VAHEPALA: Puuvili.

LÕUNASÖÖK: Rassolnik, leivaviil, kartulipüree, hakkliha-riisipallid, kurgi lõik.

ÕHTUOODE: Riisipuding, küpsis, koolipiim.

 REEDE: 14.02.25.

HOMMIKUSÖÖK: 8-viljapuder, sepikuviil võiga, kohvijook.

VAHEPALA: Koolipuuvili.

LÕUNASÖÖK: Kalasupp munaga, leivaviil, kartulipüree, mulgikapsad.

ÕHTUOODE:  Mannavaht, koolipiim.

 MENÜÜS VÕIVAD TOIMUDA MUUDATUSED!